Bröllopsmeny 1

Förrätter

 

Skivad laxpaté på krispig sallad med kall saffranssås och citron

¤

Vår räk och kräftsoppa med ljummen ciabatta

¤

Toast Skagen med stenbitsrom

¤

Rosencanapeé

(Mörkt bröd, rökt lax, räkor och pepparrotsgrädde)

¤

Tunnbrödskorg med rökt renstek på salladsbotten

 

Varmrätter

 

Halstrad norsk lax med stekta färska champinjoner och en kall örtsås

¤

Helstekt örtmarinerad kalkonbröst med örtagårdssås

¤

Stekta fläskmedaljonger med gräddkokt murkelsås

¤

Helstekt kalvrygg med rödvinssås och grönsaker

¤

Oxfilémedaljonger med rödvinsås och stekta skogschampinjoner

 

 

Dessert

 

Gräddglasspyramid med vit choklad

¤

Hallontartelett med vispad grädde

¤

Chokladmoussebakelse på mandelbotten

¤

Fruktsorbet och vaniljglasstimbal med kall mangosås  

¤

Kladdkaka med vispad grädde och hallon

¤

Klassisk vaniljglass med chokladsås

 

 

 

Välkommen

Välkommen till Dahlrestuarangen

Tomas A Matglädje & Catering

Nyhetsbrev

Länkar